Care For Others valgte at starte et projekt op, som handler om at give de syriske flygtninge husly. Vi havde observeret, at telte ikke var helt optimale, når der opstod kraftig regnvejr, stærkt vind og kulde. Derfor blev det besluttet at etablere familiehuse, som er lavet af betonblokke. I marts 2014 rejste Care For Others for at planlægge, hvordan indretning af familiehusene skulle bygges. Man valgte, at hver familiehus havde en størrelse på 18 m2, hvor der er et værelse, køkken og toilet. Husene skulle etableres i Idlib, og der skulle bygges i alt 10 huse. I maj måned blev husene færdigbygget, og familierne begyndte så småt at flytte ind. Mange af de børn, som er flyttet ind er faderløse.

 

Care For Others valgte at udvide projektet, så i september 2014 skulle der bygges flere familiehuse i samme område. Dog blev det planlagt, at husene skulle være større end dem, som blev bygget tidligere. Størrelsesmæssigt var de nye huse 36 m2 og bestod af 2 værelser, et køkken og et toilet. Der blev bygget i alt 8 huse á 36 m2.

Efter alle husene var blevet bygget og familierne flyttet ind, besøgte Care For Others familierne. De udviste stor glæde og taknemlighed over at have fået tag over hovedet, som havde været tiltrængt specielt under vinterperioden. Care For Others sørger for i ny og næ at dele madkurve ud til familier.

 

 

 

 

 

Kategorier: Projekter