DENMARK

Kontakt os via mail

info@careforothers.dk

eller

Hvem er
Care For Others?

Care For Others er en nødhjælpsorganisation, som blev stiftet i april 2013. Care For Others har til formål at hjælpe undertrykte folk rundt omkring i verden, som lever under dårlige forhold. Disse dårlige forhold kan være forsaget af borgerkrig, fattigdom eller naturkatastrofer. Care For Others består af frivillige medlemmer, som med deres hjælp bidrager til en bedre tilværelse for folk i nød. Medlemmerne af foreningen Care For Others er alle uddannede mennesker, som strækker sig fra erhvervsuddannelser til universitetsuddannelser. Care For Others’ vision er at arbejde globalt og at forsøge at hjælpe børn, unge og voksne som lider under sult, sygdomme og krig.FORMÅLET MED CARE FOR OTHERS

Hver dag året rundt er der folk i verden, der har behov for nødhjælp. Nødhjælpen kan være et vigtigt element for at få deres dagligdag til at fungere. Nødhjælpen kan opdeles i forskellige kategorier. Der kan opstå en katastrofe, hvor en hurtig og effektiv nødhjælp er nødvendig. Et andet eksempel er den langsigtede nødhjælp, hvor for eksempel en krig er opstået, og konflikten strækker sig over en længere periode. Det kan også være en humanitær katastrofe, hvor fattigdom har ramt et område. Care For Others vil gå ind og bidrage med den langsigtede nødhjælp, hvor vi ser langsigtet imod den bedst mulige løsning.

DONER

Betalingsmetode

Bankoplysninger

Konto nr:
2104

Reg nr:
074 814 83 88

60350

0% Administrationsgebyr

Ofte stillet spørgsmål

Være med til at gøre en forskel, og donere til en af vores projekter, hvor hele din donation går

Care for Others står for facilitering af kommunikation i etablering af brønde, men vi bygger dem ikke selv dvs. vi henvender til vores to primære samarbejdspartnere i dette henseende, From Street to School, der bygger brønde i Afghanistan og Twegatte, der bygger brønde i Uganda. Begge organisationer modtager vores varmeste anbefalinger.

Ja, vi modtager zakat ul mal, dog skal overførelsen mærkes således, da denne har en pulje for sig selv.

Nej, vi modtager ikke tøj, men vi kan anbefale organisationen VIOMIS Aid, der har containere opstillet forskellige steder i København til dette formål.

Ved aktuel mulighed for frivilligt arbejde, så vil dette blive annonceret på vores Facebook side

Vi har i Care for Others ikke en prioriteringsliste over personer baseret på hverken køn, race eller religion. Det er således alle borgere i de respektive lande, der bliver omfattet af vores hjælp.