Kontakt os via mail

info@careforothers.dk

eller

Yemen
Det Fattigste Land I Mellemøsten

Landet har siden marts 2015 været i en blodig konflikt, der udspiller sig mellem Yemens regering og Houthi-oprørere. Konflikten har kostet næsten en kvart million mennesker livet og sendt mere end 3 millioner på flugt.

Som ved alle krige, så påvirker de graverende omstændigheder særligt børnene. 400.000 af Yemens børn er alvorlig underernærede, hvor 12,3 millioner har brug for en eller anden form for humanitær hjælp.

Landet har desuden alvorlige problemer med hensyn til vand, da ca. 18 millioner mennesker ikke får opfyldt deres vandbehov. Folk tilbagelægger store afstande for at få adgang til de få kilder, der forsyner dem med rent vand.

Konflikten bliver betegnet som et af de værste humanitære katastrofer i nyere tid og har desperat brug for DIN støtte.

Hvad gøre Care For Others?

Care for Others arbejder med ihærdige lokale nødhjælpsorganisationer, om at bringe hjælp til befolkningen i Yemen. Vi har etableret flere brønde, igangsat projekter, der tilsigter at uddele proteinrig kost til underernærede børn samt etableringen af en lægeklinik, der kan behjælpe lokalbefolkningen med lægefaglig- og medicinsk rådgivning.

Vi kan dog ikke varetage denne opgave alene og har desperat brug for donationer, der skal være med til at hjælpe befolkningen i Yemen.

Brøndprojekt i Yemen:

DONER

Betalingsmetode

Bankoplysninger

Konto nr:
2104

Reg nr:
074 814 83 88

60350