Om CFO

Lær os bedre at kende

Historien bag Care For Others

Det var 2013 og befolkningen i Syrien var under massiv angreb. Vi var alle vidner til de store flygtningestrømme, med særligt kvinder og børn, der befandt sig under inhumane kår. De havde mistet hus og hjem og kaldte desperat efter verdenssamfundet for hjælp. I Danmark sad en gruppe unge mennesker, med vidt forskellige faglige og sociale baggrunde, der ønskede at gøre en forskel. Care For Others blev stiftet i april 2013.

Eftersom vores arbejde i Syrien blev veletableret og vi formåede at indsamle store donationer og implementere omfattende projekter, satte vi fokus på at yde nødhjælp i de omkringliggende lande, da vi hurtigt blev opmærksomme på at efterspørgslen på nødhjælp var stor. Vi har sidenhen udført projekter i ca. 15 lande, hvor nogle har været mindre projekter, mens andre har været større og omfattende.

Vi arbejder på at være til stede der, hvor behovet er størst, samt etablere projekter, der kan være behjælpelige hos så mange mennesker som muligt. Vi har særlig fokus på at implementere bæredygtige projekter, med fokus på at forsyne hjælp-til-selvhjælp.

Hvert år rejser medlemmer af Care For Others ud til udsatte områder rundt omkring i verden, for at føre opsyn med projekter og etablere bedre forhold med vores lokale samarbejdspartnere.

Care For Others var selvdrevet siden sin etablering i 2013 og frem til april 2022. Dvs. alle udgifter blev dækket af vores egen bestyrelse

Værdigrundlag

Care For Others opererer som nødhjælpsorganisation på grundlag af nogle værdier, der er til stede for at udpege Care For Others’ samlede indsats i de respektive lande vi arbejder i.

 

Vores Vision

Care For Others har en vision om at arbejde for en bedre verden, der er fri for fattigdom samt at hjælpe mennesker til et bedre liv.

Vores Mission

Care For Others arbejder på at redde liv gennem bæredygtige og effektive nødhjælpsprojekter, hvor muligheden for at skabe selvhjælp er en essentiel del af arbejdet

 

Vores Bestyrelse

Magdi Nassereddin

Formand

Khazar Malik

Næstformand

Haris Mengal

Kasserer

Usman Kiyani

Bestyrelsesmedlem

Amin Baram

Bestyrelsesmedlem

Abdel-Jaleel Lundberg

Bestyrelsesmedlem

Vores
samarbejdspartnere