Akut! Gaza under voldsom angreb

Eskalerende angreb i Gaza

770 er døde, herunder minimum 143 børn, 4000 er sårede mens 123.000 er fordrevet fra deres hjem. Og tallene ser desværre kun ud til at blive værre og værre. 

Care For Others er i Gaza via vores lokale mangeårige samarbejdspartner, der Palestinian Association – AWN, der i øjeblikket arbejder utrætteligt på at kortlægge skaderne, så vi målretter vores efter, hvor behovet er størst. 

Den israelske besættelsesmagt har desuden afbrudt for elektriciteten og adgangen til materiel hjælp. Med dette in mene, så er én ting klar: Palæstinenserne har brug for vores hjælp, og vi skal være der for dem.

Hjælp os med at hjælpe Gaza

Befolkningen i Gaza lever under en besættelse og en konstant trussel om vold. De er blevet berøvet næsten alle grundlæggende menneskerettigheder. Fødevareusikkerhed, dårligt drikkevand, begrænset adgang til sundhedspleje, mangel på uddannelsesmuligheder, høj arbejdsløshed, begrænset bevægelighed og meget mere.

Vores håb er at vise befolkningen i Gaza, at de ikke er glemt. Slut dig til os og støt vores brødre og søstre i deres nød.

Bankoverførsel

Reg.nr: 5470 Kontonr: 3825640