Bliv medlem

Bliv en del af Care For Others

Hjælp os med at fortsætte vores arbejde. Fra kun 30 kroner om måneden, kan du være med til at hjælpe os med at hjælpe hårdt ramte befolkningsgrupper rundt om i verden.

Oftest stillede spørgsmål
vedr. medlemskab

 • Hvad koster et medlemskab?

  Et medlemskab hos Care For Others er 30 kr./md., og er faciliteret gennem tjenesten MobilePay

 • Hvad dækker mit medlemskab?

  Siden vores etablering i 2013 og frem til april 2022 var Care For Others en selvdrevet humanitær organisation, hvor alle udgifter blev dækket af vores egen bestyrelse. 

  Vi valgte i april 2022 at ekspandere vores arbejde, så vi kunne nå ud til flere lande og redde flere liv. Dit medlemskab vil derfor dække centrale administrationsudgifter, hvis tilstedeværelse er en forudsætning for vores virke.

 • Hvilken indflydelse har jeg som medlem?

  Som medlem af Care For Others, vil du blive inviteret til vores årlige generalforsamling, hvor du selv kan stille op til vores bestyrelse. 

  Du kan ligeledes stemme til bestyrelsesvalget og godkende eventuelle vedtægtsændringer. Du har desuden mulighed for at frembringe projektforslag, der stemmer overens med Care For Others’ formålsbestemmelse.

 • Hvornår trækker i pengene?

  Dit medlemskab vil automatisk blive opkrævet umiddelbart efter du har tilmeldt dig som medlem. Medlemskontingentet vil i fremtiden blive opkrævet på månedlig basis.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder
direkte i din indbakke