Projekt Skolestart

I en verden, hvor udfordringer synes uovervindelige, har vi muligheden for at gøre en dybt meningsfuld forskel. Care For Others inviterer dig til at være med til at forvandle livene for fader- og forældreløse børn i Palæstina, Libanon og Yemen.

Hjælp fader- og forældreløse børn i skole

I anledningen af starten på det nye skoleår, samler vi ind til at styrke og støtte børn i Palæstina, Libanon og Yemen i deres skolegang. Ved at donere til projektet, sørger du for at dække børnenes skoleudgifter såsom indmeldelse, uniformer, skoleredskaber, herunder tasker, blyanter, penalhuse mm. Du hjælper ligeledes med at dække transportudgifter med skolebus til og fra skole. 

Du giver i virkeligheden ikke bare skoleudstyr – du giver muligheden for selvudfoldelse, selvtillid og et skridt nærmere en uafhængig fremtid. Vi tror på princippet “leave no one behind”, og dette projekt sigter mod at styrke de mest sårbare og marginaliserede børn, så de kan bryde cyklussen af fattigdom og usikkerhed. Børnene er desuden fader- og forældreløse og blandt de mest sårbare og udsatte i samfundet.

Din støtte er en investering i deres fremtid

Lad os sikre, at ingen bliver glemt på vejen til fremgang. Sammen kan vi skabe forandring og sende et stærkt budskab børnene om, at verden står bag dem. Støt Project Skolestart i dag. Hver eneste krone tæller!