Få skattefradrag for dine bidrag (snart)

Der sket en hel masse positive ting i Care For Others på det seneste. Det er ting, der leder os i retningen af en stærk nødhjælpsorganisation, der er ved at skabe grobund for noget meget større.

Skattefradrag

Vi er bl.a. blevet godkendt under ligningsloven § 8a, hvilket betyder, at din støtte til os ikke kun gør en forskel for dem, vi hjælper, men at den også kan trækkes fra i din skattepligtige indkomst. Vi er netop ved at arrangere det således, at du fremadrettet kan indtaste dine informationer på vores hjemmeside, når du donerer, hvorefter vi årligt informerer Skat om størrelsen på din donation(er). Det kommer til at være en nem og bekvem løsning.

Medlemskab af ISOBRO

Vi er nu officielt blevet medlem af ISOBRO (Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation), hvilket er en paraply organisation, der efterser indsamlingsorganisationernes interesser. Vores medlemskab af ISOBRO er en blåstempling og anderkendelse af Care For Others som nødhjælpsorganisation, da vi efterlever alle etiske og lovmæssige krav.

Vi er utrolig glade og stolte over den positive udvikling i Care For Others, og håber på mange flere succeshistorier i fremtiden.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke

Hjælp os med
at hjælpe andre

For et beskedent beløb om måneden, kan du være med til at gøre en forskel. Bliv medlem af Care For Others og tag del i vores arbejde.