Gaza: Waqf Farmland åbner

Efter en masse hårdt arbejde, mange timers planlægning og koordinering, kan vi endelig melde, at vores landbrugsprojekt (Waqf Farmland) i Gaza officielt er åbnet! Ved at leje et større landareal i Gaza, har vi formået at kultivere hele landet, så vi opdyrker afgrøder i form af frugter og grøntsager, som bliver foræret til nødlidende familier. Vi har ligeledes bygget en større brønd med tilhørende rensningsanlæg, som jævnligt og gratis forsyner lokale familier med rent drikkevand.

Åbningsfest

Der var lagt op til fest, da vi endelig kunne slå dørene op for Waqf Farmland. Vi havde fået selskab af lokale skoleelever, der havde forberedt et show og en gruppe unge mænd, der udførte traditionel palæstinensisk dans.

Vi kunne ikke være mere stolte over dette projekt. Befolkningen i Gaza har brug for al den hjælp de kan få, og hvis du har været med til at hjælpe mennesker tusinder kilometer væk fra dig, så tusind tak!

Se denne flotte video fra landbrugsprojektet
og se din støtte gøre en forskel:

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke

Hjælp os med
at hjælpe andre

For et beskedent beløb om måneden, kan du være med til at gøre en forskel. Bliv medlem af Care For Others og tag del i vores arbejde.