Pakistan: 33 millioner ramt af oversvømmelser

1/3 af Pakistan står lige nu under vand. 4.800+ kilometer veje er beskadiget. 210 broer ødelagt. Utrolige ødelæggelser, der ikke er blevet set i nyere tid!

Siden juni 2022 har kraftige oversvømmelser i Pakistan dræbt over 1,300 mennesker og næsten en tredjedel af dem er børn. Oversvømmelserne er forårsaget af kraftig monsunregn og smeltende gletsjere, der siges at være forårsaget af klimaforandringer. Pakistans regering har anslået et tab på $10 milliarder indtil videre fra oversvømmelser i landet.


Støt Pakistan

Care For Others er i Pakistan gennem vores lokale samarbejdspartner, hvor vi ihærdigt arbejder på at bringe nødhjælp til kritisk ramte områder, ved at forsyne dem med mad, vand, telte, sanitære artikler og andet essentiel nødhjælp. Blandt de millioner af alvorligt ramte er mindst 650.000 gravide kvinder og piger, hvoraf 73.000 forventes at føde i løbet af den næste måned. Der er også ved at ske en stor spredning i vandbårne sygdomme som diarré, hudsygdomme og øjeninfektioner.

Støt Care For Others med at hjælpe Pakistan, ved at sende din donation til:

  • MobilePay nr: 60350
  • Regnr: 5470 kontonr: 30 02 539

Mærk din overførsel med “Pakistan”.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke

Hjælp os med
at hjælpe andre

For et beskedent beløb om måneden, kan du være med til at gøre en forskel. Bliv medlem af Care For Others og tag del i vores arbejde.