Rejser til Libanon og Tanzania i Ramadan 2023

Frivillige fra Care For Others tog i år initiativ til at rejse til henholdsvis Tanzania og Libanon for at overse og skabe opmærksomhed omkring to nødhjælpsprojekter, nemlig varme retter-projektet, der blev afviklet under de første 20 dage af Ramadan, og sponsorprojektet, der blev iværksat under de sidste 10 dage af Ramadan og som er fortsættende. Disse rejser har ikke blot givet os mulighed for at følge vores projekter på tæt hold, men har også givet vores frivillige dyrebar indblik i de udfordringer, som landene står overfor, og de positive forandringer, vores indsatser kan medføre.

Rejsen til Tanzania

På den anden side af kloden, i Tanzania, arbejdede frivillige fra Care For Others tæt sammen med vores lokale samarbejdspartner, Global Family Aid, for at realisere madkurveprojektet. Udover at levere hjælp til de udsatte familier under den hellige Ramadan måned, blev rejsen også en mulighed for at dele erfaringer og viden med lokale aktører, der arbejder i området. Dette bidrog til en styrkelse af de lokale kapaciteter og ressourcer samt skabte et netværk af mennesker, der deler en fælles vision om at hjælpe dem i nød.

Rejsen til Libanon

På rejsen til Libanon var Care For Others frivillige ikke blot tilskuere, men også aktive deltagere i det lokale samfunds liv. Målet var at skabe dybere bånd med både de børn og familier, der blev hjulpet samt med de lokale organisationer, der samarbejder med Care For Others. Frivillige deltog i dialoger med samfundsledere og hjælpearbejdere for at forstå de udfordringer, som området står overfor. Den personlige kontakt og interaktion hjalp med at opbygge en følelse af gensidig forståelse og støtte. Derudover fik vores frivillige 1-1 kontakt med flere af de forældreløse børn, hvis historier blev berettet på vores sociale medier.

Lokale bånd, globale virkninger

Det personlige engagement og interaktionen med lokale samarbejdspartnere har bidraget til at skabe en stærkere relation baseret på gensidig respekt og tillid. Vores mål var ikke kun at levere hjælp, men at blive en del af samfundet og arbejde sammen for at skabe positive ændringer.

Denne tilgang til samarbejde har ikke kun en umiddelbar effekt, men skaber også en bæredygtig vej fremad. Ved at etablere stærke relationer og partnerskaber er Care For Others bedre rustet til at forstå de lokale behov og arbejde i overensstemmelse hermed. Samtidig skaber disse bånd en platform for vidensdeling og erfaringsudveksling, der kan gavne alle involverede parter på længere sigt.

Tak for denne gang!

/Care For Others-teamet

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke

Hjælp os med
at hjælpe andre

For et beskedent beløb om måneden, kan du være med til at gøre en forskel. Bliv medlem af Care For Others og tag del i vores arbejde.