ARTIKEL

Rekordindsamling i Ramadan 2022

Bliv MedlemDel
AF

Care For Others

May 4, 2022

Med jeres gavmilde støtte kom vi ikke bare i mål, vi kom over mål! Vi fik indsamlet hele 1.853.203,19 kroner!

Eftersom inflationen er på sit højeste i 30 år, havde vi ikke de store forventninger til vores årlige ramadanindsamling. Men nøj, hvor tog vi fejl! Indsamlingen gik over alle forventninger. Den tog særlig fat under de sidste 10 dage af Ramadan, da vi annoncerede med planerne om at bygge en sundhedsklinik i Yemen til fordel for enker og forældreløse børn. Klinikken tilbyder faktisk over 500 familier med sundhedsfaglig rådgvivning, medicin, vaccinationer m.m.

Ramadanindsamlingen dækker over varme-retter projektet, der blev afviklet i Gaza, Yemen, Pakistan og Chad, sundhedsklinikken i Yemen, zakat ul maal, zakat ul fitr, fidyah, kaffarah, private brøndprojekter m.m.

Hjælp fra den yngre generation

Det har været med stor glæde, at vi under dette års Ramadan blev kontaktet af fire forældre, hvis børn ønskede at donere deres opsparinger til fordel for vores ramadanindsamling. Der lyder derfor et stort tak til alle de seje børn og forældre for den flotte gestus.

Fik vi ligeledes en hjælpende hånd fra eleverne på Iværksætter Akademiet for Børn og Unge (IVA), hvis elever fik indsamlet over 19.000 kroner til fordel for sundhedsklinikken i Yemen. Eleverne lavede kreative indsamlingsmetoder, som bl.a. at sælge hjemmelavede armbånd, oplysende arbejde m.m.

Støtten har været overvældende og over alle forventninger!

Vi glæder os til at holde Jer opdateret om projektet i Yemen.

Af hjertet tak.

/Team Care For Others

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder
direkte i din indbakke