Yemen: Sundhedsklinikken er åben for patienter

Care For Others har med jeres hjælp, bygget en sundhedsklinik i Yemen, der tilbyder nem adgang til gratis lægehjælp, medicin, vacciner og andre sundhedsrelaterede ydelser til intern fordrevne flygtninge.

En hånd til de mest udsatte

Yemen er et land i store problemer, med mange millioner, der ikke har adgang til basale fornødenheder og derfor er desperate og afhængige af udefrakommende hjælp. Ved nærværende projekt, har vi bygget en sundhedsklinik med tilhørende læge og sygeplejerske/farmaceut, der vil varetage den daglige tilsyn af patienter. Klinikken knyttet op ad en flygtningelejr (Dar al-Khair) midt i ørkenen, der primært er beboet af intern fordrevne flygtninge, hvoraf de fleste er enker og forældreløse børn.

Mange af patienterne har været udsat for konflikter og katastrofer, og deres sundhedstilstand er ofte dårlig. Sundhedsklinikken tilbyder dem muligheden for at få adgang til kvalificeret lægehjælp og behandling, som ellers ville være utilgængelig eller meget dyrt.

Skolen i ørkenen

Da vi samlede ind til klinikken i Ramadan 2022, modtog vi utrolig stor opbakning, hvorfor vi fik indsamlet mere end målet. De overskydende penge blev brugt til at bygge en skole til børnene i lejren, som giver børnene mulighed for at få en god uddannelse og fortsætte deres udvikling, selv i de svære omstændigheder, de lever i. Læs mere om skolen her.

Mange tak til alle, der har været med til at realisere projektet.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke

Hjælp os med
at hjælpe andre

For et beskedent beløb om måneden, kan du være med til at gøre en forskel. Bliv medlem af Care For Others og tag del i vores arbejde.