Ghana: Giv vand og optjen sadaqah jariyah

Ghana har et befolkningstal på 31,7 millioner og er det næstmest folkerige land i Vestafrika. 80% af alle sygdomme i Ghana er forårsaget af beskidt drikkevand og dårlig sanitet, mens 9 millioner mennesker ikke har adgang til rent drikkevand.

Lokal vandkilde, der bliver brugt af de lokale i byen Ho.

Care For Others er i Ghana gennem vores lokale samarbejdspartner Adanu, hvor vi arbejder på at forsyne lokalbefolkningen med adgang til rent drikkevand. Ghana er os ikke fremmed, da vi i start 2022 besøgte landet i forbindelse med uddeling af SaWa-poser i samarbejde med 4life Solutions. Du kan læse mere om rejen her.

Hjælp Ghana med rent drikkevand

Ved dette projekt ønsker vi at bygge tre vandpumper, der skal virke som bæredygtige vandkilder i hhv. Atsrume, Veko og Wuvevia, der er områder i Volta regionen i Ghana. Den nuværende vandsituation beskrives som uudholdelig, hvorfor brøndene vil være til umådelig stor hjælp for lokalsamfundet.

Brøndene vil ikke kun slukke for tørsten, de vil:

  1. Hjælpe eleverne gennem deres uddannelse, ved at befri dem for at samle vand fra vandkilder langt væk, så de i stedet kan fokusere på deres uddannelse.
  2. Adgang til vand fører til fødevaresikkerhed, da der sker mindre afgrødetab og kan derfor bryde fattigdomscirklen.
  3. Rene vandkilder fører til rene hænder, sunde kroppe og mindre risiko for sygdomme.

Hjælp Ghana idag, ved at sende din donation på:

  • MobilePay nr: 297827
  • Regnr: 5470 kontonr: 3630343

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke

Hjælp os med
at hjælpe andre

For et beskedent beløb om måneden, kan du være med til at gøre en forskel. Bliv medlem af Care For Others og tag del i vores arbejde.