Projekt: Ramadan madkurv

Traditionen tro lancere vi vores årlige ramadanindsamlinger, der på alle måder har været længe ventet. Ramadan er det tidspunkt på året, vi modtager flest donationer og hvor vi har de største projekter, og 2023 skal være ingen undtagelse.

Hvilke projekter har vi?

Der vil ingen store forskelle være i fase 1 og fase 2 ved denne Ramadan end ved de forrige. Metoden vil være den kendte tre-projekts-plan, med tre faste faser, dog vil projektdestinationerne være anderledes.

Fase 1 – Madkurveprojektet: I den første fase, som startede d. 02. marts og løber frem til start Ramadan, vil vi samle ind til vores madkurveprojekt. Vi vil samle forskellige næringsrige men basale madvarer som ris, olie, mel, linser mm. som vi vil donere til fattigste familier i Yemen, Gaza, Tanzania, Libanon og Tyrkiet, så de har mad under ramadanmåned.

Fase 2 – Varme retter: I den anden fase, som starter den første dag i Ramadan, vil vi donere varme iftar måltider til de fattigste mennesker i samme lande som fase 1 inklusiv Pakistan. Disse måltider vil blive udleveret til dem, der ikke har råd til at købe mad til at bryde fasten, eller lever under en trang økonomi. Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at disse måltider er næringsrige og velsmagende.

Fase 3 – 10 dags projektet: I den sidste fase af vores Ramadanplan, som starter d. 20. Ramadan og løber frem til Eid ul-Fitr, vil vi udføre et større projekt, der vil fokusere på at hjælpe de mest udsatte mennesker i samfundet. Vi er stadig ved at ligge de sidste brikker på projektet.

Ingen skal sulte eller gå igennem Ramadan uden ordentlig mad eller varme, og sammen kan vi arbejde for at gøre dette til en realitet.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke

Hjælp os med
at hjælpe andre

For et beskedent beløb om måneden, kan du være med til at gøre en forskel. Bliv medlem af Care For Others og tag del i vores arbejde.